perjantai 20. toukokuuta 2011

lypefestiii

Päivitettäämpä nyt kun ei uni tuu ja ei oo muutakaan tekemistä.

Oli tosiaa joo ihan huippu päivä! Essin merkinnästä voittekin lukea mun hienosta "aamuherätyksestä" kun tultiin hakemaan ihan ovelta saakka paikalle fiksaileen valoja :D oli tosi hauskaa silleen et oli paikanpäällä aikaa kuitenki vaa lööbailla ja hengailla ja välillä sit tehä jotakin. Oli myös kivaa kun ei ite ollut missään "vastuutehtävässä" niinkään vaan vähän sellanen yleinen jokapaikanhöylä, vaikka enemmäkseen niitä valoja säätelinkin kun niistä eniten tiiän. Eevan kans tosiaan valoja säädeltiin, eeva pöydän ääressä ja meikä millon missäkin huutelemassa et tuota tuonnepäin ja tuota vähän sinnepäin.

Hirvein kriisi tosiaan oli kun just ennen ovien aukasemista valot pimahti kokonaan eikä kaks liikkuvaa halunnu mennä päälle enään ollenkaan, ja sitten kun ne saatiin päälle niin yks liikkuvista halus toimia peilikuvana toisen reunan liikkuvaan nähden vaikka eri kanavalla olikin ja presetitkin meni sen takia sitten ihan vituiksi. Paikalle kuitenkin tuli ensin Jari jonka kans mietittiin ilman manuaalia et miten vitussa ne nyt resetoitiinkaan, ja myöhemmin pelastukseksi saapui Make joka ylhäällä hääräs valojen kans ja sai kuitenkin ne liikkuvat resetoitua ja presetit alkoikin taas toimiin.

Tosiaan muistutuksena, mitä Jarikin sanoi et kun tapahtumaa järjestetään ja kamoja kasataan pystyyn, liikkuvat pitäs resetoida fyysisesti ihan sieltä itse valosta, eikä pöydästä ennenkuin mitään presettejä tai programmeja alkaa tekemään.

Muotinäytöksestä en sano mittään ku se oli niin vitun turhauttavaa katseltavaa ja teki kokoajan mieli mennä sanomaan niille harjotusten jälkeen et mitä vittua te oikeen teette. Ei siitä sen enempää 8D

Ainoo mikä jäi harmittamaan ja mistä Essikin mainitsi, on toi et jätettiin spottivaloihin ne kalvot. Ois pitäny tajuta se et eihän tää mikään vitun rokkikonsertti oo vaan muotinäytös. Ja vaikka ne vaatepuolen taliaivot toivokin kaikenlaista visualisointia jne niin ois silti pitäny tajuta et ei niitä kalvoja ois tarvinnu, koska ilman niitä valot ois ollut paljon kirkkaammat ja periaatteessa kaikki kolme liikkuvaa ois voinu käyttää siihen god damn visualisointiin eikä sitä keskimmäistä ois tarvinnu uhrata kohdevaloksi. Mut virheistä oppii ja ehkä tuonkin muistaa sit enskerralla kun jotain tollasta on :)

Asiasta kukkaruukkuun, mietin tässä nyt vielä tätä omaakin näyttöä ja vittu tätä unihommaa kun ei uni tuu vaikka on ihan vitun poikki ja väsyttää ihan hulluna. Ensviikolla (ja unilääkkeiden avustuksella..) pyydän lisäaikaa sen vitun videon tekemiseen koska se on ainoo asia minkä mä haluan ja osaan tehdä kunnolla ja haluan siitä hyvän arvosanan. Kerta niitä näyttöjä on aikaa täydentää, niin ennemmin teen sen videon kunnolla ja kunnon arvosanalla, kuin hutasemalla ihan vaan sen takia että se on tiettyyn päivämäärään mennessä valmis. En kyllä aatellu lykätä nyt tätä taas monella viikolla vaan ensviikolla hoidan kaikki, kunhan saan vaan unirytmin kuntoon viikonlopun aikana. Nii. 

1 kommentti:

  1. Toivottavasti saat sen kuntoon! Ja mullaki olis paremmin aikaa tulla mukaan siihen videoon, kun olis oma näyttä sit tehtynä! :)

    VastaaPoista