perjantai 20. toukokuuta 2011

LYBEFEST!


Se on ohi! Stressi on ohi! Lybefest suoritettu kunnialla läpi! Ah tätä fiilistä.
Eli siis. Näyttöjen tapahtumatuotannon osuus suoritettiin Lybefest-tapahtumana. Se pidettiin Bio Huvimyllyssä 19.5. Tapahtumassa oli vaatetuspuolen vaatteiden esittelyä muotinäytöksen muodossa, kolmos ja kakkosanimaattoreiden animaatioita, sekä meidän ykkösten lyhytelokuvia. Meidän koko luokka oli tätä värkkäämässä ja iso kiitos kaikille, saatiin tämä kaikki yhdessä onnistumaan (varmasti asiaan hyvin osallistuneet tuntevat kiitoksen lämpimän syleilyn, muut voivat miettiä toimiaan pienissä mielissään krhm sori meninkö taas tähän? :D )

Bio Huvimylly

Mä hoidin tämmösen kaiken asioiden hoidon ja yleisen tiedottamisen ja yhteydenotot ja ja ja .. nii, kai sitä voi jonain projektipäällikön virkanakin pitää. Vähänkö stressasi. Aina silloin tällöin. Erilaisten ihmisten kanssa toimeen tuleminen on vähän haastavaa, sanoisinko. Mutta loppuviimeksi asioiden lähtiessä sujumaan, tuntuu mahtavalta. Tykkään kyllä tapahtumatuotannosta. Kurssi on opettanut paljon myös itsestäni (hih, joo, oon hirvee naputtava akka).


Arto otti kuvan, Millan kanssa eläydytään. Vois ottaa mallia ..

Meillä oli siellä siis muotinäytös jota itse olisin suoraan sanottuna kutsunut performanssiksi. Vaatetuspuolen ihmiset esittelivät vaatteitaan muotinäytöksen muodossa. Heille hoidimme juonnon, (hyvä Riikkaaa!) musiikin (hyvä Jouniii!) ja valohässäkät (hyvä Eevaa ja Mattiii!) 
Matista sen verran, että se loma senkun jatkui pienen tauon jälkeen .. tänään sitten minä olin taas hirveä akkan ja lähettelin hälle vihaviestiä ja lähettiin autolla Kummattiin hakemaan sitä. Soiteltiin sen pihalla ja kävin heittämässä keppiä sen ikkunaan. Kyllä me se sieltä ylös sitten saatiin. Oltais oltu vähän pulassa valopresettejen kanssa. Matti on valotekniikan ihmelapsi, paitsi et meidän valopöytä on saatanasta<3

Arto kuvasi. Häikii.Miltsi!

Millanen!

Valoista hoksattiin vähän myöhässä sen verran, että joo, olisi voinut vaihtaa noihin himmenninpuomeihin pelkät kirkkaat valot, eli noi värilappuset pois, koska se ei ollut oikein soveltuva homma perf-- muotinäytökseen. Itse ajattelin asiaa vasta sitten itse esityksessä, kun olin ottamassa kuvia malleista.

Pahin stressi hommassa iski tuntia ennen alkua. Saimme harjoitukset kunnialla läpi muotinäytöksen osalta, kunnes päätimme vielä testata videopuolen toiminnan. JA VOI PANIIKKI kun projektori oli päättänyt laittaa kuvan päin vittua. Hyörimme projektorin ympärillä ja itellä ei tainnu enää siinä vaiheessa kauheasti mahtua mitään järkevää päähän. Projektori kiinni ja saimme sen uuteen uskoon säätöjen kautta. Kunnes se sekosi taas. Ei vain arvostanut tietokoneen näytönsäästäjää. Sitten vähän ennen esityksen alkua VALOT päättivät lakata toimimasta. Liikkuvat siis. Kaksi kuoli siihen paikkaan ja eivät aluksi meinanneet inahtaakkaan. Yleisöä alkoi jo lapata Huvimyllyn eteiseen ja me paniikissa huhdoimme edestakaisin miettien, mitä viddua me tehdään. Kiitos Jarin ja Matin ja Eevan huhtomisen, ne lähtivät viime hetkellä taas toimimaan (oikeesti sen valopöydän kanssa tarvii jotain magic fingersejä ja holy ghostia..) 

Saatoimme päästää yleisön sisään hiiltymästä eteistiloista. Itse esitys menikin sitten kokonaisuudessaan loistavasti! Ja oli hassua nähdä omakin filimi ihan isolta kankaalta!


Matti nappasi. Mä tarvin jo tukea. 8D
Olin stressipallo. Nyt se on ohi. Kiitoskumarrus vielä kaikille jee!
Olis kivaa kuulla vielä muidenkin fiiliksiä tapahtuman tuottamisesta joo jee! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti