torstai 21. huhtikuuta 2011

MORJENS!

Laitetaampa tänne nyt joku postaus tällee ensimmäiseksi nii on jotaki katottavvaa ees täälä.

Tää on meijän neljän (Eeva, Essi, Milla ja Matti) blogi. Me ollaa kaikki ainaki vielä toistaiseksi samalla luokalla mut ens syksynä Eeva sit hylkää meijät ja menee animaatiopuolelle. Opiskellaan kaikki audiovisuaalista viestintää Raahessa Lybeckerin käsi- ja taideteollisuusopistossa. 

Tänne me aateltiin postailla koulusta kaikkia kuvia ja videoita et mitä me täälä säädetään. Nimenomaan säädetään. Ollaa vähä semmosia säätäjiä. Paitsi Eeva ku se on vaa aina ihan hukassa. Voijaampahan sit katella vuosien päästä et mitä ollaan tehty (tai paremminki jätetty tekemättä) ja nii. 

Nyt meillä alkaa tän päivän jälkeen pääsiäisloma joten postailut alkaa sit ensviikon ti. Varmaan videota tulosa heti ekaksi. 

MOI.

Hoppaa! EssiNessi tässä. *vilkuti* Ei mulla mitää asiaa ole, mutta jos tähänki pittää jottai laittaa ni laitampa, ni vois uskaltaa jossai vaiheessa laittaa sit muutaki postausta omalta osalta hihi.

(MUUT DUDET: MUOKATKAA tähän oma tervehyksenne ja nimi perrään älkää tehkö uutta postausta sitä varten, muistakaa editoida tuolta "Muokkaa sivuja" kohdasta omaan sivuun oma info jne kuvaki ois jees MAU! <3)

1 kommentti:

  1. http://i165.photobucket.com/albums/u57/Czarine85/Doodles/kewl.png

    VastaaPoista