perjantai 21. lokakuuta 2011

lyperokki

(Juha, tein sullekki tommosen oman sivun misä voit kertoo itestäs kuvan kera tms. löytyy tuolta tekstit -> muokkaa sivuja)


Yhen kuvan otin puhelimella koko lyberockin aikana! Juha osas niin hienosti kertoo laajasti koko tapahtumasta että mitäpä tuohon oikeestaan enään lisäilemään, ainoo mikä itelläki oli mielessä eilen, oli toi et miten toi tapahtuman järjestämisen vaikeus ei hirveesti välity ulkopuolisille ja siitä ei tiiä ite mitään ennenkuin tollaseen pääsee mukaan tekemään. Eihän tuota itekkään tienny.

Eniten ehkä ärsyttää tuo et koululla ei oo (eikä sinne hommata) kunnollisia välineitä esim siihen et sais yhen liikkuvan valon trussin päähän kiinni. Sitte pitää tehä tollasia ghettoviritelmiä mitkä on vaikeita kasata ja vielä hirveempiä purkaa. Mut eipä siinä muuten. Roudaaminen on perusperseestä, piuhojen vetäminen on kans vähän hektistä ja sama valojen ohjelmoinnin puolesta.

Opettajilta en oo saanu vielä mitään palautetta valoista (johtuen varmaan myös siitä että en ollu nyt tänään koulussa) mut ainakaan paikanpäällä ei mitään valittamista kenelläkään ollu. Joku järkkäri kävi Tiialle sanomassa kerran että savua on liikaa, jollaki ahistaa henkeä. En sen jälkeen uskaltanu enää laittaa savua ollenkaan :D Mitään senkummempia ongelmia ei valojen kans ollu, yhessä vaiheessa himmenninpuomin liuvut (..liu'ut? liuvut?) aiheutti särinää johonki rumpumikkiin mut ei mitään sen vakavampaa.

Ei mulla nyt mitää muuta oikeestaan ollu. Kiitoksia vaa staffiporukalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti